MUS

M.U.S

M.U.S Är Markaryds Ryttarförenings Ungdomssektion.

Hit är alla under 25år Välkomna.

Är du intesserad av att vara med i M.U.S. så tar du kontakt med ORDFÖRANDE för 2017, Pauline Romberg 076-812 67 42  .

Kolla M.U.S. tavlan i cafeterian på anläggningen vad som är på gång.

Verksamhetsberättelse Ungdomssektionen MUS 2016

Det har varit 10 stycken sammanträdande möte.

Vi har under året gjort en del aktiviteter för att stärka sammanhållningen så som ridläger, besök på Falsterbo, julbakat mm

För att få in pengar så har vi i år städat åt kommunen på vårmarknaden och haft träningstävling.

Den 25 September anordnade MUS en Pay and Jump med lite stöttning av tävlingssektionen. Det blev stort startfält med mer än 70 starter. Det blev en väldigt lyckad dag och vi fick väldigt mkt beröm. Det är något vi skulle vilja göra fler gånger.

På Ridskolans julshow visade vi upp en hoppkadrilj och hade några övningstillfällen inför detta. Det blev en lyckad uppvisning.

Vi har fått information ang. LOK-stöd samt SISU för att kunna få mer resurser till våra aktiviteter

Ekonomi

Vi har en bra och stadigt ekonomi och använder pengarna tillbaka till Ungdomssektionen för alla aktiviteter och utbildningar.

Framtidsplaner 2017

Tre av våra medlemmar har påbörjat - ULK – en ungdomsledarkurs genom Smålands Ridsportsförbundet.

Utbilda hela MUS genom tex SISU eller liknade.

Många aktiviteter som ska stärka gemenskapen

Ha ROLIGT!!

Markaryd 2017-03-05