M.U.S

M.U.S Är Markaryds Ryttarförenings Ungdomssektion.

Hit är alla under 25 år välkomna.

Är du intesserad av att vara med i M.U.S. så tar du kontakt med ordförande för 2018 Wilma Lindahl 073-0970105

Följ M.U.S. instagram (mrfs_ungdomssektion) och gå med i vår facebook-grupp (M.U.S)  för att veta vad som är på gång och för att följa med oss på våra upptåg!

Medlemmar i M.U.S

Wilma Lindahl (Ordförande)
Ella Eriksson (Vice ordförande)
Matilda Reimerstam (Kassör)
Pauline Romberg (Sekreterare)
Kajsa Rimskog (Ledamot)
Ebba Backe (Ledamot)
My Karlsson (Ledamot)
Ella Olsson (Ledamot)

Verksamhetsberättelse Ungdomssektionen MUS 2017

Under 2017 har MUS äntligen kommit igång igen.
I början av året utbildade sig Pauline, Matilda och Kajsa sig till ungdomsledare vilket var en stor utbildning som var uppdelad på tre tillfällen under tre månader.

Vi har under året bland annat hållit discon som var väldigt uppskattade hos barnen. Vi har även haft Pay and Jump som även den blev väldigt lyckad.
Förutom att hålla aktiviteter för barn och ungdomar har vi även lagt mycket energi på att vi som grupp ska bli samspelta vilket vi tror är bra för att kunna utvecklas. Detta har vi gjort bland annat genom att ha ett eget litet ridläger och besökt Falsterbo horse show.

Under 2018 hoppas vi på att kunna utvecklas ännu mer och kunna hålla mycket roliga aktiviteter. Vi hoppas även på att fler ungdomar väljer att engagera sig i ungdomssektionen.

Framtidsplaner 2018

- Måla och sätta in möbler i boden till sommaren så att vi i ungdomssektionen har ett ''kryp in.''

-Göra aktiviteter tillsammans som skall stärka vår gemenskap. Exempelvis uteritt, åka till Ullared, islandshästtur etc...

-Arrangera minst en akitivitet i månaden.

-Sist men inte minst... HA ROLIGT!!!

Markaryd 2018-06-12
Wilma Lindahl ordförande i M.U.S 2018