Priser och vilkor

Prislistor och betalningsrutiner

Betalningsregler för ridlektioner på Markaryds ridskola, prislistor hittar du längst ned på sidan.

Mängdrabatt:

Mängdrabatt kan lämnas på lektionspris som betalas per termin, dock inte på knatteridning.

- Enskild ridelev som rider fler än en gång/vecka kan få 10% rabatt.

- Familjemedlemmar som bor på samma adress: första terminsavgiften enligt prislista, andra terminsavgiften 5% rabatt, tredje terminsavgiften 10% rabatt, fjärde terminsavgiften 12% rabatt. Denna rabatt går ej att kombinera med rabatt för enskild ridelev.

Fakturering

Alla aktiviteter på ridskolan faktureras. Respektera förfallodagen. Påminnelseavgift tas ut om avgift inte betalas i tid

Nyanmälan:

Som ny elev får du testa att rida tre gånger innan du binder dig för resten av terminen. Om du väljer att avbryta ridningen, alltså inte fortsätta efter dessa gånger, behöver du bara betala för de tre gånger som du har ridit.

Återbud/igenridning:

Sker under terminens gång på speciellt utsatta dagar eller i annan grupp. Det går endast att rida igen två gånger per termin om inte speciella saker inträffar. Man har bara rätt att rida igen om man meddelat att man inte kommer senast kl 13.00 samma dag. Dessa regler är till för att kunna planera hästar mm. Vid förhinder då det skulle varit teori får man vara med på annan likvärdig teorilektion.

Förhinder meddelas på telefon 070-409 79 23 eller till er ridlärare. Lämna meddelande om vi inte svarar. Går även att maila på This is a mailto link

Lediga platser att "rida igen" frågar du din ridlärare om. Anmälan är bindande, om du inte rider din igenridning så bokas den som att du har ridit.

All igenridning justeras för varje termin, så se till att du hinner rida igen innan terminen tar slut. Annars går du miste om ridningen.

Sjukdom:

Om du av medicinsk anledning inte kan rida så får du dina pengar tillbaka.

Markaryds Ridskola priser 2017 from 1/8-2017

Medlemskap 2017

Junior – t.o.m året man fyller 18

Senior - 19 år och äldre

Betalas varje år, löper from 1 januari till 31 dec

Bokningsavgift  1000:-/termin

Du betalar för din plats i ridgruppen. Faktureras vid varje terminstart, den summan dras sedan av från terminsavgiften. Terminsavgiften faktureras när man fått sin ridtid.

Ridlektioner, terminspriset beroende på hur många ridlektioner/termin

Knatteridning faktureras månadsvis, samt en del vuxenlektioner.

Typ av lektion

Junior kostnad/lektion

Senior kostnad/lektion

Knattelektion