Bli medlem

Vår förening har många olika aktiviteter och verksamheten består förutom av ridskola även av fler sektioner. För att vara med på aktiviteter, hyra plats i stallet och/eller inneha anläggningskort krävs att du är medlem i MR.

Hemsidan och anslagstavlorna på Hylte ridanläggning berättar om vad som händer. Stor möjlighet att påverka utbudet av aktiviteter finns om du engagerar dig personligen i någon av sektionerna. Som medlem bidrar du även till ungdomars möjlighet till en fritid med hästar och ridsport.

För att bli medlem mailar du/ni bara föreningen på adress This is a mailto link

Skicka med information på de som vill bli medlemmar:

• Namn (även målsans namn om personen är minderårig)
  • Födelseår
  • Adress
  • Telefonnummer/mobilnummer
  • Mailadress

När vi har motagit detta skickat vi en faktura på de avgifter som gäller (se nedan)

Som medlem i Markaryds Ryttarförening får du 8 nummer av tidningen Häst&Ryttare i din brevlåda under året. Tidningen ges ut av Sv Ridsportsförbundet.

Dessutom ger vi ett licensbidrag på upp till 250 kr till tävlingslicens för våra medlemmar.

För att kunna ta del av detta bidrag måste medlemmen själv aktivt ansöka om det, enklast via mail (se ovan om mailadress) till kontoret. Vid begäran om licensbidraget ska kopia på anmälan följa med som kvitto.

Medlemsavgift år 2017

Senior (19 år eller äldre) 250 kr

Junior (18 år eller yngre) 200 kr.

Välkommen som medlem i MRF

Uppdaterad: 2017-03-06 11:57