Minnesanteckning 10/12-2018

Minnesanteckningar från styrelsemöte 10 december 2018

Närvarande: Johan Eriksson, Mikael Salmonsson, Wilma Lindahl, Sara Lorén, Karin Alfredsson, Anna-Lill Adolfsson och Therese Alvarsson

1. Ekonomi
Kommunen har betalat ut ett extra föreningsbidrag för de extra hökostnader som tillkommit pga sommarens torka på 80 000 kr. Ekonomin förbättras.

2. Anläggning
Paddockens underlag: Mikael och Johan har kört med traktorn och den stora harven. Troligtvis behövs detta upprepas med jämna mellanrum.

Stora ridhuset: Underlaget behövs troligtvis harvas dagligen. Mårten kontaktas angående detta. För att detta ska fungera måste samtliga mocka efter sig.

Lilla ridhuset: Behov av påfyllning. Sara kollar upp för vidare kostnader och kontakter.

Belysningen i stora ridhuset: 57 000 kr + moms. Styrelsen beslutar att vi anlitar Fyrmans el och går vidare med detta. Johan kontaktar.

Ny balgrip är beställd, levereras vecka 50.

3. Privatstallet
Alla boxar är uthyrda!
Styrelsen beslutar att det ska vara 18 grader i sadelkammaren.

4. Tävling
Theres Åberg har anmält både ponny- och storhästlag till allsvenskan i dressyr 2019.
En hopptävling och dressyrtävling under våren 2019 är önskvärt att ha. Wilma kontaktar hopp- och dressyrsektionen för att sätta igång detta arbete.

5. Cafeteria
Inköp av ny frys.

6. Träningar
Sara Lorén har gjort ett nytt tränaravtal.

7. Övrigt

Öppen bana: Styrelsen står fast vid att driva öppen bana. Förslaget läggs fram att det blir i slutet av varje månad.

Från och med den 1 januari 2019 kommer en avgift på 100 kr tas ut om man tränar på anläggningen och inte har anläggningskort.

Nästa möte: 7 januari klockan 18.00

Uppdaterad: 19 JAN 2019 22:21 Skribent: Wilma Lindahl