Minnesanteckning 18/6-2018 - Markaryds Ryttarförening - IdrottOnline Klubb

Minnesanteckning 18/6-2018

Minnesanteckningar från styrelsemöte MRF, 2018-06-18

Närvarande: Johan Eriksson Anna-Lill Adolfsson, Torkel Nyström, Wilma Lindahl och Karin Alfredsson.

Under styrelsemötet diskuterades framför allt punkter som kommer att tas upp på medlemsmötet den 30 juni och hur dessa ska presenteras de. Vi diskuterade också hur vi ska kunna förbättra informationen till klubbens medlemmar från styrelsen och vad vi kommer att prioritera i vårt arbete framöver.

På medlemsmötet den 30 juni kommer klubbens medlemmar att få information om

• Ridskolan – hur jobbar vi vidare med denna? Styrelsen prioriterar högt att försöka få igång en fungerande ridskoleverksamhet, men ridskolan kommer troligtvis inte att kunna dra igång i augusti.
  • Anläggningskort och arbetstimmar. Styrelsen utarbetar ett nytt underlag för utförda arbetstimmar, vad som ingår i arbetstimmar och hur medlemmar med anläggningskort kan arbeta av sin tid. Underlaget kommer att presenteras på medlemsmötet.
  • Ökad och förbättrad information från styrelsen till medlemmar. Styrelsen arbetar bland annat med en uppdaterad kalender på hemsidan där information ska uppdateras och finnas.
  • Träningar i höst – hur kommer detta att se ut? Information.
  • Tankar om att starta upp olika sektioner (hopp-, dressyr- och voltige) där intresserade medlemmar kan engagera sig.
  • Ledig plats i styrelsen – eventuellt nyval av styrelseledamot.
  • Vilka tankar och idéer har medlemmar om hur föreningen ska arbeta? Vad gör en styrelse? Vad kan man som medlem bidra med? Diskussion.

Skribent: Karin Alfredsson

Uppdaterad: 19 JUN 2018 12:15