SM 2018 - Voltige, skritt

12 JUN 2018 17:50
  • Uppdaterad: 19 JUN 2018 12:25

Den 9-10 juni var det skritt-sm i voltige och våra duktiga voltigörer gjorde otroligt tjusiga prestationer ifrån sig!

Vilket SM! Vilka voltigörer! Laget, bestående av Jemima, Emma, Tuva och Stina gjorde fina rundor på Caprifolens Biggen (han är 183 cm!) i lätt klass lag. Saknades gjorde Majken som oturligt nog blivit sjuk och Minna som inte kunde vara med.. Elin glänste på Ölands Elsa i uppvisningsklass. My, som Robin Hood, i svår klass, startade också på Elsa. Hon gjorde fantastiska rundor den 9:e, och för henne fortsatte tävlandet. My fick en fin och välförtjänt 3:e plats individuellt dagen därpå!
Stort grattis och en stor klapp på halsen till hästen Elsa! Tränare och uppkastare var Kajsa Rimskog och linförare var Julia Kemna.

Tack alla engagerade föräldrar, ungdomar/barn och hästar som gjorde detta till ett lyckat SM! Nästa gång tar ni guldet :)

Ingela Karlssons foto.

Skribent: Wilma Lindahl