Stöd MRF- med bara ett knapptryck!

16 NOV 2021 10:29
  • Uppdaterad: 16 NOV 2021 10:29

Hej!
Nu finns Markaryds Ryttarförening anslutna till Sponsorhuset. Där kan du handla från över 600 kända nätbutiker. Varje köp som du gör ger pengar både till dig själv och Markaryds Ryttarförening. Alla tjänar alltså på att börja handla via Sponsorhuset.
Nu har Sponsorhuset samlat allt du behöver veta för att komma igång i deras Bonusstege. Går du igenom stegen så stödjer du Markaryds Ryttarförening med upp till 50 kr och du själv får en Trisslott. Om nu 20 st av oss går igenom Bonusstegen så kommer Markaryds Ryttarförening få 1 000 kr, och då har vi bara lärt oss hur Sponsorhuset fungerar!
Tänk på att du som företagare kan använda Sponsorhuset när du reser, köper kontorsmaterial eller varför inte tankar bilen via företaget!
Kom igång med bonusstegen här:
Tipsa gärna era vänner och bekanta!
Skribent: Wilma Lindahl

VÅRA FANTASTISKA TÄVLINGSRYTTARE 2021