Nyheter från SDF

Nu är zonindelningar och de flesta arrangörerna för vårens serier klara. Anmälan till Gärdsgårdsserien i hoppning är fortfarande öppen.

Uppdaterad information 13 januari: Fortsatt anpassad verksamhet. Gällande råd och restriktioner kring covid-19 påverkar ridsporten och våra verksamheter.

Ridskole-DM i WE

(2022-01-12 14:00)
Smålands Ridsportförbunds utbildningssektion bjuder in elever på alla småländska ridskolor till ridskole-DM i Working Equitation 2022.

Smålands Ridsportförbund bjuder in till digitalt distriktsårsmöte 21 mars 2022. Öppet för alla medlemmar i föreningar som tillhör Smålands Ridsportförbund.

Ny småländsk förening

(2021-12-22 15:45)
Vi hälsar Wetterbygdens Hästsportklubb tillhörande Jönköpings kommun välkomna som medlemsförening i Svenska Ridsportförbundet.

Smålands Ridsportförbund presenterar en ny hoppserie för ryttare som är 40+. Serien heter Gärdsgårdsserien och startar under våren 2022.

Distriktets Ungdomssektion, DUS har nu utsett årets ungdomssektion i Småland 2021. Årets ungdomssektion kommer från Braås Ponny- och Ridklubb.

Vem är er föreningshjälte? I alla ridklubbar finns eldsjälar med brinnande engagemang som gör ridsporten rikare för andra.

Värnamo vann ponnyettan

(2021-12-07 13:07)
Värnamobygdens Ryttarförening tog hand om segern när division 1 hoppning för ponny avgjordes i Vetlanda den 4 december.

Smålands Ridsportförbund bjuder in till fortbildning för provledare i Grönt kort för utvärdering och genomgång utbildningsmaterial.

Ridskole-DM i dressyr 2021

(2021-11-14 18:00)
Den 14 november arrangerades ridskole-DM i dressyr på Vetlandaortens Ryttarförenings anläggning. DM:et genomfördes i samarbete med Agria Djurförsäkring Häst.

Under vecka 44 avgjordes inomhus-SM i hoppning för ponny och Children och lag-SM i ponnydressyr. Under båda mästerskapen blev fina framgångar för våra smålänningar.

Tingryds Rid- och Körklubb tog hand om segern i division 2 hoppning för ponny när finalen traditionsenligt avgjordes hos Vetlandaortens Ryttarförening den 24 oktober.

Västerviksortens Ryttarförening tog hand om seriesegern när division 2 dressyr för häst avgjordes med final hos Eksjöortens Ryttarförening den 23 oktober.

Den 16 oktober avgjordes ridskole-DM i hoppning på Vetlandaortens Ryttarförenings anläggning. Våra ridskole-DM genomförs i samarbete med Agria Djurförsäkring Häst.

VÅRA FANTASTISKA TÄVLINGSRYTTARE 2021

Anna Böhme