Nyheter från SDF

Uppdaterad information 12 maj: Möjliga lättnader och skärpta regionala rekommendationer. Gällande råd och restriktioner kring covid-19 påverkar ridsporten.

Smålands Ridsportförbund och RF-SISU Småland bjuder in till en digital utbildning på temat trygg idrott.

Smålands Ridsportförbund bjuder in till en utbildning för nya provledare i Grönt kort. Som provledare verkar av föreningen utsedd person, vilken ska ha stor erfarenhet från tävlingsverksamhet.

Digital US-träff

(2021-05-03 14:12)
Distriktets ungdomssektion, DUS bjuder in till en digital träff för ungdomssektioner och engagerade ungdomar i småländska ridklubbar.

Webbinarie: Miljöarbete

(2021-04-12 16:00)
Smålands Ridsportförbund presenterat ett webbinarie med fokus på hållbarhet, miljöarbete, gödselhantering och LOVA-stöd.

Nu är det dags att anmäla lag till de serier som går under hösten 2021. Sista anmälningsdag till div 2-serierna är 1 juni och till div 1 15 augusti.

Smålands Ridsportförbund presenterar en digital clinic på temat löshoppning under ledning av moderator Stefan Fur och expert Lasse Berglund.

Jennie är Årets eldsjäl

(2021-02-22 10:15)
Jennie Norström har utsetts till Årets småländska eldsjäl. Hon nominerades av sin förening Gamleby Ridklubb och utsågs sedan av juryn till Årets småländska eldsjäl.

Ölmstad är årets US

(2021-01-04 12:30)
Distriktets Ungdomssektion, DUS har nu utsett årets ungdomssektion i Småland 2020. Årets ungdomssektion kommer från Ölmstad Rid- och Körsällskap.

Distriktets ungdomssektion, DUS har nu utsett årets ungdomsledare i Småland 2020. Årets ungdomsledare är Ella Hjortskull från Åseda Ryttarförening.

Under vecka 44 bjöds det på SM-vecka i ponnydressyr hos Helsingborgs Fältrittklubb med bland annat lag-SM, ungponny-SM och individuella SM.

Vi i stallet 2020

(2020-10-31 17:20)
Den 31 oktober arrangerade Distriktets ungdomssektion, DUS distriktsfinalen av Vi i stallet, teoritävlingen som handlar om hästar.

Den 25 oktober arrangerades ridskole-DM i hoppning på Vetlandaortens Ryttarförenings anläggning. DM:et genomfördes i samarbete med Agria Djurförsäkring Häst.

Ny småländsk förening

(2020-10-19 11:00)
Vi hälsar Södra Ölands Ryttarförening tillhörande Mörbylånga kommun välkomna som medlemsförening i Svenska Ridsportförbundet.

Mörbylångadalens Ridsällskap tog hand om segern i division 2 hoppning för ponny när finalen traditionsenligt avgjordes hos Vetlandaortens Ryttarförening den 18 oktober.

VÅRA FANTASTISKA TÄVLINGSRYTTARE 2021

E-post: markarydsryttarforen...