Nyheter från SDF

Under vecka 32 avgjordes SM i hoppning för ponny och häst på Sundbyholm. Småland hade hela 25 ekipage till start och allra bäst gick det för Amanda Eliasson och Lilly Landgren som tog var sitt guld

Ridskole-DM i dressyr

(2022-08-09 14:00)
Smålands Ridsportförbunds utbildningssektion bjuder in elever på alla småländska ridskolor till ridskole-DM i dressyr 2022.

Ridskole-DM i hoppning

(2022-08-09 13:50)
Smålands Ridsportförbunds utbildningssektion bjuder in elever på alla småländska ridskolor till ridskole-DM i hoppning 2022.

Det blev tre småländska medaljer när SM i sportkörning avgjordes hos Skogsborgs Rid- och Körklubb i Götene helgen vecka 31.

Småland tog hand om två av tre seniormedaljer när SM i distansritt avgjordes i samband med Simlångsritten den 23 juli.

24 juli avgjordes DM i dressyr för ponny och häst hos Jönköpings Fältrittklubb. Mästare korades i samtliga ponnykategorier och för YR och seniorer på häst.

Ponny-SM i dressyr avgjort

(2022-07-25 21:02)
Under vecka 29 avgjordes ponny-SM i dressyr hos Jönköpings Fältrittklubb i samband med Jönköping Summer Dressage. Bästa smålänningar blev Svea Persson och Emma Eriksson som båda tog SM-medajljer.

DM i sportkörning flyttas

(2022-07-05 12:02)
På grund av sent återbud från arrangör kommer årets DM i sportkörning att flyttas och istället arrangeras hos Mörrums Ryttarförening i Blekinge den 20 - 21 augusti.

Det blev en mycket lyckad helg för småländsk del när SM och RM i Working Equitation avgjordes hos Linköpings Fältrittklubb vecka 26.

Nu är zonindelningar och arrangörerna för höstens division 2-serier klara.

Vimmerbyortens Ryttarförening tog hand om segern när finalen av division 3 dressyr för häst avgjordes i Åseda den 19 juni.

Lammhults Ridklubb tog hand om segern när finalen av division 3 dressyr för ponny avgjordes i Lammhult den 6 juni.

Det blev två småländska medaljer när Folksam SM i dressyr och paradressyr avgjordes på Strömsholm under nationaldagshelgen.

Förbund, distrikt och föreningar som använder hemsidan i IdrottOnline måste hitta en ny lösning före årsskiftet 2022/2023.

Under vecka 21 och 22 arrangeras de tredje och avgörande omgångarna av division 3 hoppning ponny som i år går över fem zoner.

VÅRA FANTASTISKA TÄVLINGSRYTTARE 2022

Ida Mogensen