STALLPLATSER

Stallplats uthyres!

Markaryds Ryttarförening hyr ut boxplats på anläggningen i Hylte i utkanten av Markaryd.

På anläggningen finns både ute och inneboxar, tillgång till vinter och sommarhagar, med möjlighet att ha häst ensam eller i flock.

Det finns stor nybyggd, uppvärmd sadelkammare med fikarum (kylskåp, micro och kaffemaskin), torkrum och garderober. Nybyggd spolspilta med varmvatten och uppbindning för tex hovslagare och veterinär. Skrittmaskin för 4 hästar, också den är helt nybyggd.

Vi har 2 ridhus, stor hoppbana och paddock. Tillgång till hinderpark och voltigebock och fina ridvägar. Pris kallhyra inkl. anläggningskort 925:-/mån. Möjlighet finns att köpa tilläggstjänster såsom tex. morgonfodring och ut/in-släpp på vardagar, mockning, täckesbyte mm. Helgernas utsläpp och fordring delar vi sinsemellan.

Möjlighet att hyra litet stall med tre boxar och egen uppvärmd sadelkammare och gödselplatta finns också på anläggningen.

Vi visar gärna runt och berättar mer!

Frågor besvaras av Helene Romberg 070-2548269 eller Evelina Axelsson 070-7820082

Uppdaterad: 19 AUG 2018 21:00 Skribent: Anna-Lill Adolfsson

Johanna Blomqvist