STALLPLATSER

Stallplats uthyres!

Markaryds Ryttarförening hyr ut boxplats på anläggningen i Hylte i utkanten av Markaryd.

På anläggningen finns både ute och inneboxar, tillgång till vinter och sommarhagar, med möjlighet att ha häst ensam eller i flock.

Det finns stor nybyggd, uppvärmd sadelkammare med fikarum (kylskåp, micro och kaffemaskin), torkrum och garderober. Spolspilta med varmvatten och uppbindning för tex hovslagare och veterinär. Skrittmaskin för 4 hästar.

Vi har 2 ridhus, stor hoppbana och paddock. Tillgång till hinderpark och voltigebock och fina ridvägar. Pris kallhyra inkl. anläggningskort 925:-/mån.  Det ingår utsläpp, morgonfodring och lunchfodring. Helgernas utsläpp och fordring delar vi sinsemellan.

Möjlighet att hyra litet stall med tre boxar och egen uppvärmd sadelkammare och gödselplatta finns också på anläggningen.

Vi visar gärna runt och berättar mer!

Frågor besvaras av Anna-Lill Adolfsson 070-5946534 eller Wilma Lindahl 073-0970105

Uppdaterad: 19 AUG 2018 21:00 Skribent: Anna-Lill Adolfsson

VÅRA FANTASTISKA TÄVLINGSRYTTARE 2021