Gå till innehåll
Markaryds Ryttarförening
Markaryds Ryttarförening

Nyheter

  • Pizzakväll!

    Lördagen den 22 april klockan 18:00 vill Trivselsektionen bjuda in alla medlemmar till en pizzakväll med roliga aktiviteter! Vi ses i cafeterian. Vuxen: 120 kr Barn under 15: 60 kr Barn under 5: äter gratis I priset ingår mat, läsk och annat tilltugg! Meddela eventuella allergier/annan kost. Anmälan görs via mejl wilmaocolin@hotmail.com. Sista anmälningsdag är 23 mars.
  • Årsmöte

    Varmt välkomna på årsmöte torsdagen den 23 mars klockan 18:00. Vi träffas i cafeterian där föreningen bjuder på kaffe, te och kaka!
  • Vårstädning!

    Det är dags att piffa upp vår fina anläggning efter den långa hösten och vintern. Äntligen är våren snart här! Vi behöver kratta och fylla på grus på parkeringen, så tag med egen kratta hemifrån. När vi är klara med detta vill gärna utemöblerna komma fram. Vi behöver riva staketet på parkeringen och lite längre fram i sommar skulle sargen i stora ridhuset behövts målas om! Så om du inte kan vid detta tillfälle så passa på vid nästa :)  Var: Anläggningen, MRF När: 16 april alt. 23 april också beroende på hur långt vi kommer den 16/4. Tid: Vi ses 9:00!

Besöksadress

Hylte 1285
285 91 Markaryd

Kontakta oss

markarydsryttarforening@gmail.com